Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Freek Vonk Haaienbeet Video


Jdswpixocwowmm

Watch as Dutch wildlife expert Freek Vonk dives into water to follow the newly discovered largest snake species in the world The biggest anaconda Ive ever seen can. 33K views 3 months ago NPO Wanneer Freek Vonk over de Caribische rifhaai vertelt kan hij natuurlijk niet om zijn haaienbeet heen In deze video laat hij zien hoe het er. Sharing the video on his Instagram page Professor Vonk Together with 14 other scientists from nine countries I have described a NEW snake species from the Amazon today. Freek Vonk is op de Bahamas gebeten door een haai Nu gaat het weer goed met hem maar het was een heftige beet Freek werd drie uur lang geopereerd en kreeg meer dan 100. The worlds largest snake species the Northern Green Anaconda was discovered in the Amazon by an international team led by Dutch biologist Professor Freek Vonk..


Freek Vonk is op de Bahamas gebeten door een haai Nu gaat het weer goed met hem maar het was. Vonk werd in februari op de Bahamas gebeten door een haai Dat gebeurde tijdens opnames voor het. Tijdens de opnames voor de show begin dit jaar werd de tv-bioloog in zijn arm gebeten door een. Het is vandaag drie jaar geleden dat bioloog Freek Vonk het gesprek van de dag..


Het is vandaag precies drie jaar geleden dat Freek Vonk door een haai werd gebeten op de Bahamas Hij werd toen vier uur lang geopereerd aan zijn bovenarm. Freek Vonk is op de Bahamas gebeten door een haai Nu gaat het weer goed met hem maar het was een heftige beet Freek werd drie uur lang geopereerd en kreeg meer dan 100. Vonk werd in februari op de Bahamas gebeten door een haai Dat gebeurde tijdens opnames voor het nieuwe tv-programma Freek naar de haaien. Freek Vonk breekt record met live-shows Dit geeft me nog meer energie Wat er daarna gebeurde is veel mensen niet ontgaan Vonk werd tijdens een duik in zijn arm gebeten door een. Freek werd in februari op de Bahamas gebeten door een haai Nu gaat het weer goed met hem maar het was een heftige beet Hij werd drie uur lang geopereerd en kreeg meer..


Freek Vonk werd gebeten door een haai en moest naar een ziekenhuis in Miami worden gebracht Vonk werd gebeten door een rifhaai. Freek Vonk met litteken door haaienbeet 2017 In 2017 kreeg Freek tegen de stropers een vervolg in de vorm van Freek naar de haaien. Vonk werd in februari op de Bahamas gebeten door een haai Dat gebeurde tijdens opnames voor het nieuwe tv-programma Freek naar de. Het is vandaag precies drie jaar geleden dat Freek Vonk door een haai werd gebeten op de Bahamas Hij werd toen vier uur lang geopereerd aan zijn. Freek Vonk deelt heftige beelden van zijn haaienbeet Gepubliceerd op 31 december 2017 1351..



Rtl Nieuws

Comments