Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Freek Vonk Haaienaanval


Rtl Nieuws

Freek Vonk heeft de eerste beelden van zijn programma Freek naar de haaien op zijn Facebook-pagina gezet Het gaat om de angstige momenten vlak nadat hij ernstig gewond was geraakt. Het is vandaag precies drie jaar geleden dat Freek Vonk door een haai werd gebeten op de Bahamas Hij werd toen vier uur lang geopereerd aan zijn bovenarm. Het is vandaag precies één jaar geleden dat Freek Vonk ten prooi viel aan een Caribische rifhaai Op Instagram blikt de 34-jarige tv-bioloog terug op het bizarre moment. Check voor meer info over haaien de volgende link. Freek Vonk heeft de eerste beelden van zijn programma Freek gaat naar de haaien waarin zijn veelbesproken haaienbeet aan bod komt op Facebook gezet..


Freek Vonk is op de Bahamas gebeten door een haai Nu gaat het weer goed met hem maar het was. Vonk werd in februari op de Bahamas gebeten door een haai Dat gebeurde tijdens opnames voor het. Freek Vonk gewond na beet door haai De Nederlandse bioloog Freek Vonk is op de Bahamas gebeten door. Vonk werd tijdens een duik in zijn arm gebeten door een haai. Tijdens het filmen voor een nieuw programma is Freek Vonk..



Het Parool

Freek Vonk bevalt van larf na maanden in zijn been - YouTube 2023 Google LLC Bekijk het ongelofelijke moment waarop Freek. Enkele maanden terug ontdekte bioloog Freek Vonk dat er drie larven in zijn been leefden Bij wijze van experiment liet hij ze zitten. Vorige week donderdag deelde Vonk dat de derde en laatste larve in zijn been - eerder werden er al twee door hem verwijderd - zich steeds. Freek Vonk heeft sinds april meerdere larven in zijn been zitten Begin juni overleden er twee die snel verwijderd werden. Freek Vonk deelt beelden van larf die uit zijn been kruipt De larf die bijna drie maanden in het been van Freek Vonk leefde is eruit gekropen..


314K Followers 821 Following 1076 Posts - See Instagram photos and videos from Prof. 263K Followers 985 Posts - Wildlife biologist and TV presenter Chief scout Netherlands Helicopter pilot 憐 CEO nowildlifecrime 麗 Shark hugger. Dutch biologist and presenter Freek Vonk helped discover a new anaconda species A group of international biologists and scientists found the animal in the north of the. 301K Followers 768 Following 1055 Posts Log in to view this story. De groene anaconda is één van de grootste slangensoorten ter wereld Freek Vonk heeft samen met 14 andere wetenschappers een naam uitgekozen..


Comments